Over ons

Over ons

Wij leveren Aziatische smaken!

Sushi Royal Tokyo Borsbeek is een restaurant dat zich richt op de Aziatische keuken en meer in het bijzonder op de Japanse en Thaise keuken. Wilt u ons restaurant bezoeken of wilt u liever dat wij  onze gerechten gratis aflevert? Het is aan u om te kiezen. Sushi Royal Tokyo Borsbeek nodigt u uit om de gerechten ter plaatse te proeven en evenals elders!

History

Sushi Chef Dil Ram

Als Hoofd Chef-kok, is mijn focus om ervoor te zorgen dat elke klant een echte ervaring krijgt van een culinaire reis naar Japan.

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Zeer creatieve Chef-koks
  • Klant is koning attitude

Wij leveren altijd gratis

Met restaurants in Antwerpen en Borsbeek, hebben we een grote mogelijkheid om bijna overal in de stad Antwerpen te leveren. Wilt u thuis genieten van lekkere sushi, wok en grill? Bestel online en wij bezorgen ze gratis. Wanneer u een tafel reserveer via onze website, geniet u van -5% korting op uw rekening (dranken niet inbegrepen).

Win gratis Sushi Menu voor 4 personen

Ieder maand maken wij onze klanten blij met een win actie via onze Facebook en Instagram pagina. Volg ons pagina’s, wie weet bent u de volgende.

Ons team

Waar smaak en service elkaar ontmoeten.

Het spreekt voor zich dat het personeel achter het eten dat wij produceren ongelooflijk belangrijk voor ons is en wij geloven dat hun vaardigheid en passie een groot deel van ons succes uitmaakt.

Chef

John McAbee

Chef

John McAbee

Chef

John McAbee

Chef

Sonja Bridges

Sushi Royal Tokyo Antwerpen

Openingsuren

Japans en Thaise restaurant in stad Antwerpen. Kom bij ons een stukje Japan proeven.